Bahar dizisinin konusu nedir? Bahar dizisinin oyuncuları kimler?

Bahar dizisinin konusu nedir? Bahar dizisinin oyuncuları kimler?
Televizyon ekranlarının yeni dizisi Bahar'ın konusu ve oyuncularının kim olduğu merak konusu oldu. Birçok insan internette 'Bahar dizisinin konusu nedir?' gibi soruların cevaplarını arıyor. Peki Bahar dizisinin konusu nedir? Bahar dizisinin oyuncuları kimler?

Bahar dizisinin konusu nedir?

Show TV ekranlarında yayınlanan yeni dizi Bahar'ın ilk bölümü Salı akşamı yayınlandı. İlk bölümün ardından birçok kişi Bahar dizisini merak etmeye başladı. Peki Bahar dizisinin konusu nedir? Bahar dizisinin oyuncuları kimler?

BAHAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı Bahar dizisi, büyük hayallerle tıp okuyan ve sonrasında hayatını eşine ve iki çocuğuna adayan Bahar'ın (Demet Evgar) ani bir hastalıkla değişen yaşamına odaklanıyor. Bahar'ın hastalıkla mücadelesi ve yaşadığı dönüşüm, dizinin temel konusunu oluşturuyor.

BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Bahar dizisinin oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler bulunuyor.

BAHAR DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Bahar dizisi şu an kanalın aldığı kararlara göre salı akşamları saat 20.00'da yayınlanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar