Hesabındaki parayı görenler şaştı kaldı! “Bir uyandım hayatımı çalmışlar”

Hesabındaki parayı görenler şaştı kaldı! “Bir uyandım hayatımı çalmışlar”
İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Bahar Candan sosyal medya paylaşımları olay oluyor. En son popo dikleştirme ameliyat anlarını açık açık paylaşan Candan, şimdi ise “Bir uyandım hayatımı çalmışlar” diyerek banka hesabındaki parayı gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde "Namaza başlıyorum, alkolü bırakacağım" açıklamalarının ardından popo dikleştirme operasyonu geçirdiği anları paylaşan Bahar Candan büyük tepkilere maruz kalmıştı. Yaptığı paylaşımları ise kısa sürede hesabından kaldırmıştı.

 

 

Banka hesabındaki parayı takipçileriyle paylaşan Bahar Candan, “Bir uyandım hayatımı çalmışlar” diyerek banka hesabının ekran görüntüsünü yayınladı. Hesabındaki parayı görenler şoka uğradı.

GELEN MESAJLAR ‘YOK ARTIK’ DEDİRTTİ!

Bahar Candan geçtiğimiz günlerde bikinili pozlarına gelen mesajlara kızmış ve artık dayanamadığı söyleyip tek tek ifşalamıştı. Geçtiğimiz gün üstsüz pozlarını paylaşan Candan''a gelen mesajlar yok artık dedirtti. "Karımla sevişirken seni izliyoruz" mesajına dayanamayan Bahar Candan isyan etmişti.

 

Bahar Candan''ın o paylaşımı şöyleydi; "Bu yüzden Türkiye''den celebrity çıkmıyor, utanın! Artık bu sübyancılığa, faşistliğe, ensestliğe bile giriyor engelle engelle bıktım. Hukuk okuyan, namazında 21 yaşında bir genç kıza bu gözle bakılmaz."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar