Bağcılar'daki ilginç binada yeni gelişme: Belediye o kararı duyurdu

Bağcılar'daki ilginç binada yeni gelişme: Belediye o kararı duyurdu
İstanbul Bağcılar'da adeta iki farklı bina üst üste konulmuş gibi görünen apartmanla ilgili Bağcılar Belediyesi’nden açıklama geldi. Belediye açıklamasında binanın bugün kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağı belirtildi.

Bağcılar''da 9 katlı olan binanın alttan 4 katının farklı, diğer 5 katının da farklı bir bina gibi durması ve adeta üst üste iki binaymış gibi bir görüntüsü vermesi sosyal medyada gündem olmuştu. Sonunda o binayla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Dışındaki döküntülerin de öne çıktığı 14 daireli ilginç bina hakkında Bağcılar Belediyesinden açıklama geldi. Belediye açıklamasında kentsel dönüşüm kapsamında Bağcılar''da 4 noktada yıkım işlemi yapılacağı ve yıkılacak yerler arasında görüntüsüyle sosyal medyada çok konuşulan binanın da bulunduğuna yer verildi.

RAPOR AYRINTISI ORTAYA ÇIKTI

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kentsel dönüşüm çerçevesinde Bağcılar''da yarın 4 noktada yıkım işlemi yapılacak. Yıkılacak yerlerin arasında görüntüsüyle sosyal medyada çok konuşulan bina da bulunuyor. Gerekli tedbirlerin alındığı binalar, Bağcılar Belediyesi tarafından kontrollü şekilde yıkılacak. Bina hakkında ''riskli yapı'' raporu çıkmış olup, bina şu anda ''boş ve korunaklı'' durumda bulunuyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar