Babalığı senden öğrenecek değilim demişti... İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap! Görecek gününü

Babalığı senden öğrenecek değilim demişti... İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap! Görecek gününü
Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlıses’in açıklaması sonrası sessizliğini bozdu. Tatlses, "Ahmet adam olmaz, görecek gününü!" dedi.

İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş ve mahkeme kararıyla torununu evden çıkartmıştı. Ayrıca Tatlıses "Benim çocuğum kiradayken onun çocuğuna ev veremem. Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" ifadelerini kullanmıştı.

2ghsfuarj0evtzndhzrs7w.webp

"BABALIĞIMI SORGULAYAMAZSINIZ"

Bunun üzerine kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Ahmet Tatlıses" Ben yıllarca Mert’e babalık yaparken sana da evlatlık yaptım İbrahim Tatlıses… Ben babalığın nasıl yapıldığını çok iyi biliyorum. Siz bu konuda ahkam kesecek son insansınız. Siz benim evlatlığımı da, babalığımı da sorgulayamazsınız. Sizi örnek alsaydım, vay çocuklarımın haline… Siz babalığınızla sadece bana değil, diğer çocuklarınıza yani kardeşlerime de ağır travmalar yaşattınız, yaşattırdınız..." şeklinde konuşmuştu.

İbrahim Tatlıses bu açıklamalar karşısında sessizliğini bozdu, 72 yaşındaki Tatlıses "Aramızda Kalmasın" programında konuştu.

kapak-150505.jpg

"BANA İFTİRA ATTI"

İbrahim Tatlıses, Aramızda Kalmasın'dan Müge Dağıstanlı'ya mesaj olarak yolladığı açıklamasında "Bana 'Akli melekeleri yerinde değildir' diye iftira attı. Sağlamdır raporu alabilmek için 5 hastane dolaştım. Hepsi 'Akıl sağlığı yerindedir' raporu verdi. Yetmedi bir de Adli Tıp Kurumu'ndan rapor aldım. Hakim, 'Akıl sağlığı yerinde değilse 1500 şarkıyı nasıl ezbere okuyor?' dedi.

795269image1.jpg

"BUNDAN SONRA BABALIK NEYMİŞ GÖRECEK"

Tatlıses, "Ahmet adam olmaz! Kardeşlerinin de malına çökmüş. Artık yok öyle beleşten bir hayat! Bundan sonra babalık neymiş, görecek gününü!" ifadelerini kullandı.

ahmet-tatlisesten-babasi-ibrahim-tatlisese-babalik-konusunda-ahkam-kesecek-son-insan-0o4z.webp

"BABA-OĞUL İLİŞKİSİ NASILMIŞ GÖRECEK"

Oğlu Ahmet Tatlıses'e seslenen ünlü sanatçı, "Şimdi görecek... Baba-oğul ilişkisi nasılmış görecek. Evlatlıktan reddedemiyorum. Ama reddi miras yapacağım. Ben çocuklarıma, torunlarıma bugüne kadar hep baktım. Hepsinin evleri, arabaları alındı. Maaşları ödeniyor" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar