Babalar Günü Google'da Doodle oldu!

Babalar Günü Google'da Doodle oldu!
Babalar Günü 2022 yılında 19 Haziran Pazar günü kutlanıyor. Google da bu özel Babalar Günü'nü unutmadı ve Doodle olarak sayfasına taşıdı. İşte en güzel ve anlamlı 2022 Babalar Günü mesajları...

Her yıl Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü 2022 yılında 19 Haziran''a denk geldi. Bugün tüm dünyada en değerli varlıklarımız olan babalarımınız günü kutlanacak. İşte en anlamlı Babalar Günü mesajlarını derledik. Böylece uzakta da olsa sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

BABALAR GÜNÜ İLK NE ZAMAN KUTLANDI?

Babalar Günü ilk olarak Amerikan iç savaş gazisinin kızı olan Smart Dodd''un girişimleri ile bir gün ve isme kavuştu. Dodd Anneler Günü gibi Babaların da bir günü olması gerektiğini düşünmekteydi. Babasının doğum günü olan 5 Haziran tarihinin Babalar Günü olması için çalışmalarına başlamış ancak çalışmalar bu tarihe yetişmemiş ve Haziran ayının üçüncü pazar gününe ertelenmiştir.

Resmi olarak ilk kez Babalar Günü 1966 yılında o dönemin başkanı Lyndon Johnson, her yıl haziran ayının üçüncü pazarının Babalar Günü olarak kutlanacağını açıklayan bir bildiri yayımlamış ve bu tarihten sonra kutlanmaya resmi olarak başlanmıştır.

EN GÜZEL VE ANLAMLI BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

*Mesafeler ne kadar uzak olursa olsun sevgisini her zaman üzerimde hissettiğim dün de bugün de yarın da hep yüreğim kadar yakınımda olan babacığım seni çok seviyorum.

*Ateşin yaktığından, güneşin hareket ettiğinden, gerçeğin bir yalan olduğundan şüphelen ama benim seni sevdiğimden asla şüphelenme babacığım, babalar günün kutlu olsun.

*Gelinciklerin en sadesine papatyaların en güzel kokanına güllerin en güler yüzlüsüne babaların en sevgilisine babalar günün kutlu olsun biricik babacığım.

*Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “BABA” derdim. Babalar günün kutlu olsun Babam.

*Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar günün kutlu olsun.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar