Babacan’dan RTÜK’e çağrı: Bu iktidarın yayınlarına 18 yaş sınırı konsun!

Babacan’dan RTÜK’e çağrı: Bu iktidarın yayınlarına 18 yaş sınırı konsun!
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, RTÜK’e Erdoğan ve Bahçeli için seslendi. Babacan “Bu iktidarın hem küçük ortağının hem de büyük ortağının yayınlarına 18 yaş sınırı konsun” dedi.

Deprem özel gündemli il başkanları toplantısında konuşan Ali Babacan, “Hem sayın Erdoğan''ın hem de Bahçeli''nin konuşmaları yayınlanmadan önce TV kanalları uyarı işareti koymalı. Bu iktidarın hem küçük ortağının hem de büyük ortağının yayınlarına 18 yaş sınırı konsun” diyerek RTÜK’e seslendi.

Babacan''ın konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Hakaret ve küfür dışında hiçbir şey bilmiyorlar. Ben utanıyorum. Bir ülkenin cumhurbaşkanı milletle kavgaya tutuşur mu, hakaret eder mi? Sayın Erdoğan ilk günden öfke ve nefret dilini kullandı. İnsanları ilk günden tehdit edip hakaretler yağdırdı. Daha ilk günden cumhur ittifakı olarak çalışıyoruz dediler. Böyle bir felaket anında daha ilk günden nasıl ayrıştırırsınız.

Milli birlik ve beraberliğimiz en güçlü olması gereken günde ülkeyi bölerek yönetmeye devam ettiler. Hem sayın Erdoğan''ın hem de Bahçeli''nin konuşmaları yayınlanmadan önce TV kanalları uyarı işareti koymalı. Bu küfür ve hakaretten çoluk çocuğumuzu korumamız lazım. Bir kez daha RTÜK''e sesleniyorum: Bu iktidarın hem küçük ortağının hem de büyük ortağının yayınlarına 18 yaş sınırı konsun.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar