Azot yüklü tanker şarampole devrilip patladı

Azot yüklü tanker şarampole devrilip patladı
Bursa Kestel'de feci bir kaza yaşandı. Azot yüklü tanker şapampole devrip patladı.

Bursa'nın Kestel ilçesinde meydana gelen trajik bir kaza, yaşandı. Gece saatlerinde Ankara karayolu Ümitalan mevkisinde gerçekleşen olayda, kontrolünden çıkan azot yüklü tanker şarampole devrilip patladı.

Kazada, aracın sürücüsü olan Şener Tokgöz (56) hayatını kaybetti.

Kaza, İnegöl istikametinden Bursa yönüne seyir halinde olan Şener Tokgöz'ün yönetimindeki azot yüklü tankerin şarampole devrilmesiyle meydana geldi. Tankerin devrilmesiyle birlikte şiddetli bir patlama yaşandı ve araç alev aldı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

bursada-azot-yuklu-tanker-sarampole-dev-33278-1.jpgOlay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri de kaza mahalline intikal etti. Yapılan kontroller sonucunda Şener Tokgöz'ün hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekipleri, güvenlik amacıyla soğutma çalışmalarına başlarken, Tokgöz'ün cenazesi ise kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma jandarma ekipleri tarafından başlatıldı. Olayın detayları henüz netleşmezken, bölgedeki çalışmalar devam ediyor. Kazanın neden ve nasıl meydana geldiğine dair detaylı incelemelerin yapılması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar