Tamer Karadağlı 'rezalet' dedi! Muhittin Böcek yanıt verdi

Tamer Karadağlı 'rezalet' dedi! Muhittin Böcek yanıt verdi
Tamer Karadağ’lının “rezalet” diyerek video çektiği binanın işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’ne ait olduğu ortaya çıktı.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya ziyareti sırasında Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde yaşanan bakımsızlık durumuna ilişkin bir video paylaştı.

Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu'nun ortaklaşa kullandığı bu merkezdeki ihmalin boyutlarına dikkat çeken Karadağlı, özellikle Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni hedef aldı.

Karadağlı'nın paylaşımında yer alan ifadeleri oldukça çarpıcıydı: "Rezalet! Hiçbir şey yapılmamış. Gerçekten utanç kaynağı, inanamıyorum. Bina savaştan çıkmış gibi korkunç durumda. Belediye bunları görmüyor mu?"

Ancak ortaya çıkan gerçek, binanın işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü'ne ait olduğu oldu. Bu durum, Karadağlı'nın eleştirilerine yeni bir boyut kazandırdı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek ise, seçime sadece 2 gün kala yaşanan bu durumu değerlendirdi. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın Antalya'ya gelip Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin bakımsızlığını videoya çekerek sosyal medyada yayınlaması ve Büyükşehir Belediyesi'ni suçlaması üzerine açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar