Aziz Yıldırım, Fotomaç ve Fanatik vurgusu çok tepki çekti: Fenerbahçe'den çok konuşulacak şampiyonluk duyurusu

Aziz Yıldırım, Fotomaç ve Fanatik vurgusu çok tepki çekti: Fenerbahçe'den çok konuşulacak şampiyonluk duyurusu
Fenerbahçe Spor Kulübü, sosyal medya hesabından “Kulübümüz gururunu milyonlarla paylaştı: Fenerbahçe Alagöz Holding’in tarihi başarısı için Fanatik ve Fotomaç gazetelerine tam sayfa ilan verdi” isimli bir paylaşım yaptı.

COŞKUN ÇELİK/GÜNBOYU

EuroLeague Women 2022-23 sezonu finalinde dün Fenerbahçe Alagöz Holding, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni 99-60 gibi üstün bir oyunla yenerek tarihinde ilk kez bu kupayı müzesine götürdü.

COŞKUN ÇELİK/GÜNBOYU

Sarı lacivertliler bu turnuvada 11 yılda 9 kez dörtlü final oynadı ve 5’inci finali sonunda bu başarıyı elde ederek ülkemizi gururlandırdı.

Hem erkeklerde hem kadınlarda Avrupa’nın en büyük basketbol kupasını kaldıran tek kulüp olan Fenerbahçe’de, başarı hikâyesi ile ilgili bir tweet atıldı.

Paylaşımda hesabından “Kulübümüz gururunu milyonlarla paylaştı: Fenerbahçe Alagöz Holding’in tarihi başarısı için Fanatik ve Fotomaç gazetelerine tam sayfa ilan verdi” denildi.

Sarı lacivertli taraftarlar arasında Fenerbahçe düşmanı olarak nitelendirilen “Fanatik ve Fotomaç” gazetelerine tam sayfa ilan verilmesi, taraftarların tepkisine neden oldu.

Öte yandan Aziz Yıldırım''ın adının anılması da taraftarları bir o kadar sevindirdi. 

İşte Fenerbahçe’nin o paylaşımı:

Resim

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar