Aytemiz Alanyaspor çıkışını sürdürdü

Aytemiz Alanyaspor çıkışını sürdürdü
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Aytemiz Alanyaspor, evinde Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi. Akdeniz ekibi son ligde çıktığı son 5 maçta 4. galibiyetini elde etti.
Üst üste 2. galibiyetini alan Alanyaspor''a 3 puanı getiren golleri 9. dakikada Emre Akbaba ve 60. dakikada penaltıdan Efecan Karaca kaydetti. İlk golü atan ve bu sezon 32 maçta sahaya çıkan 29 yaşındaki oyuncu 11 gol ve 6 asist ile oynuyor.
 
VAR KARARINDAN PENALTI...
 
Alanyaspor ile 300. maçına çıkan Efecan Karaca, topun ceza sahası içinde Carlos Ponck''un eline çarpması sonucu VAR kararı ile kazanılan penaltıyı panenkayla gole çevirdi. Akdeniz ekibiyle 300. maça çıkan milli oyuncu 29 gol ve 54 asist kaydetti.
 
SENEGALLİ OYUNCU İLK GOLÜNÜ ATTI VE YETMEDİ
 
Karadeniz temsilcisinin tek golünü ise 65. dakikada Papiss Cisse attı. Bu sezonki ilk golünü kaydeden Senegalli oyuncunun 1 de asisti bulunuyor. 36 yaşındaki tecrübeli oyuncu ligdeki son golünü Fenerbahçe formasıyla 11.05.2021 tarihinde 2-1 mağlup oldukları Sivasspor''a karşı atmıştı. Bu sonuçla Alanyaspor 52 puanla dördüncü, Çaykur Rizespor ise 26 puanla on dokuzuncu sırada yer aldı. Akdeniz ekibi gelecek hafta Beşiktaş ile deplasmanda, Çaykur Rizespor ise sahasında Konyaspor''u konuk edecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar