Ayşe Ateş suskunluğunu bozdu tek tek açıkladı bu da yetmedi beni! Bu iddialar çok konuşulacak

Ayşe Ateş suskunluğunu bozdu tek tek açıkladı bu da yetmedi beni! Bu iddialar çok konuşulacak
Ankara’da suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi olan Ayşe Ateş, dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

30 Aralık 2022’de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş’in ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Ateş’in nasıl öldürüldüğü ve suikastın nasıl planlandığına dair ayrıntılar henüz kesinleşmedi.

Sivas’ta dün partisinin belediye başkan adayları tanıtım programında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sinan Ateş hakkında da konuştu.

aa-20240118-33471730-33471725-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-sivasta.jpg

"Geçmişte siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi” diyerek suikastı vurgulayan Akşener, Ateş'in eşi olan Ayşe Ateş'in kendisini ziyaret ettiğini söyledi.

Akşener “Ayşe benim evladım gibi. Telefon açtı dedi ki, 'Abla çocuklarla sana gelmek istiyoruz'. Ben de dedim ki, 'Eve mi?'; 'Her yere olabilir' dedi. Dedim ki 'Partiye olabilir mi çocuklar da eğlensin, işte herkes seviyor onları, kalabalık.' 'Olur' dedi" ifadelerini kullandı.

Akşener’in açıklamalarının ardından sosyal medya hesabı X’den paylaşım yapan Ayşe Ateş, dikkat çeken iddialarda bulundu. Telefonlarının dinlettirildiğini belirten Ateş, takip ettirildiğini ve evinin fotoğraflarının çektirildiğini iddia etti.

658ec3ad2d16abe7d9d1717a.webp

Akşener'in sözlerini destekleyen Ateş şunları kaydetti:

Eşimi, çocuklarımın babasını sokak ortasında iki torbacıya katlettirdiler, yetmedi. Doymadılar, tatmin olmadılar. Sinan, öte âleme göç ettikten sonra bile hakkında attıkları iftiralara, söyledikleri yalanlara sarılmaya devam ettiler. Dirisine yapamadılar, ölüsünü itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Bu da yetmedi beni takip ettirdiler, telefonumu dinlettiler, evimin fotoğraflarını çektirdiler. Çocuklarıma ve bana bir gün bile huzur vermediler, vermiyorlar. Bunun adı alçaklık, korkaklık yani namertlik değil de nedir?"

gej7z2fwwaeaexc.jpg

mll.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar