Aydın'da Kafes Operasyonu: 25 kişi tutuklandı

Aydın'da Kafes Operasyonu: 25 kişi tutuklandı
Aydın'ın Nazilli ilçesinde gerçekleştirilen "Kafes-45" operasyonu kapsamında, nitelikli dolandırıcılık suçundan gözaltına alınan 35 şüpheliden 25'i tutuklandı.

Operasyon, Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirildi ve şüphelilerin Nazilli Adliyesine sevk edilmesinin ardından tutuklama kararı verildi.

Operasyon kapsamında ele geçirilen belgelere göre, şüphelilerin örgütlü bir şekilde araç satışlarında hileli yöntemlerle nitelikli dolandırıcılık suçu işledikleri tespit edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonun 5 aylık bir takip sonucunda gerçekleştirildiğini ve örgüt elebaşları Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı'nın da aralarında bulunduğu 35 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Operasyon sırasında yapılan incelemelerde, şüphelilere ait banka hesaplarında 46 milyon lira tutarında para hareketliliği tespit edildiği bildirildi. Şüphelilerden 25'i tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar