Aydın halkına büyük ayıp! Çerçioğlu'na mazbatası yemekhanede verildi

Aydın halkına büyük ayıp! Çerçioğlu'na mazbatası yemekhanede verildi
Aydın'da üç dönemdir CHP’den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu, mazbatasının adliye yemekhanesinde verilmesine çok sert tepki gösterdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak üçüncü dönemine başlayan Özlem Çerçioğlu, mazbatasını alırken yaşadığı duruma tepki gösterdi.

Çerçioğlu, yüzde 50 oy alarak rakibine 14 puan fark attığı seçimlerde zaferini kutlamak yerine, Aydın Adliyesi yemekhanesinde düzenlenen törende mazbatasını almasının utanç verici olduğunu belirtti.

mzlme-2.jpg

"AYDIN'I TÜRKİYE'YE REZİL ETMEYİN"

Törende yaşananlar hakkında konuşan Çerçioğlu, adliyenin çürük olduğuna dikkat çekerek, "Siz de arkamda yemek tabakları ve çaydanlıkla fotoğraf çekeceksiniz. Sakın çekmeyin. Ulusal basına rezil oluruz arkadaşlar, doğru mu? Aydın'ı, Türkiye'ye rezil etmeyin. Sakın o yemekleri, tabakları, çaydanlığı falan çekmeyin" ifadelerini kullandı.

gky2l3fweaixvle.jpeg

"UTANÇ VERİCİ YA"

Çerçioğlu, Aydın'ın bu tür uygulamalarla Türkiye'ye rezil edildiğini belirterek, "Utanç verici bir şey ya. Utanç verici ya. Böyle bir şey kabul edilebilir mi? İşte kaybetmelerinin temel sebeplerinden bir tanesi Aydın'da bu" dedi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar