Aydan Şener'den dikkat çeken çıkış: Evlilik insan doğasına aykırı!

Aydan Şener'den dikkat çeken çıkış:  Evlilik insan doğasına aykırı!
Oyuncu Aydan Şener, NTV'nin "Empati" programına konuk oldu. Yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Aydan Şener, NTV'nin "Empati" programına konuk olarak samimi açıklamalarda bulundu. Tiyatro sahnelerinden "Kibarlık Budalası" ile, televizyon ekranlarından "Üç Kız Kardeş" ile tanınan Şener, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorularını cevapladı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 1981 Türkiye Güzeli unvanını kazanmasına rağmen bu başarısını önemsemeyen Şener, "Çok küçüktüm, önemsediğim bir şey değil. Şimdikiler bu yarışmaları basamak olarak, oyunculuğa geçiş olarak kullanıyor. Çevremin ısrarıyla, macera için katıldığım bir şeydi" ifadelerini kullandı.

Aydan Şener, programda özel açıklamalar yaparak, sektördeki vefasızlık konusuna değindi. "İnsansak vefalı olmalıyız, vefalı biri olduğumu da söyleyebilirim ama bizim sektörde vefa yok." diyen Şener, yaşadığı haksızlıklar karşısında intikam alma yerine kendini koruduğunu belirtti. Dedikoduların kendisini üzdüğünü dile getiren ünlü oyuncu, "Keşke bu işi yapmasaydım, şöhretli olmasaydım, keşke sıradan insan olsaydım" dediği zamanlar olduğunu ancak şimdi mutlu olduğunu vurguladı.

Evlilik konusuna da açıklık getiren Aydan Şener, "Çok erken evlendim. 19 yaşımda evliydim. Evlilik insan doğasına uygun bir kurum değil" şeklinde konuşarak evliliğe bakış açısını dile getirdi. Programda yaptığı samimi açıklamalarla dikkat çeken Şener, sektördeki deneyimlerini ve yaşadığı duyguları izleyicilerle paylaştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar