Kemal Özkiraz gözaltına alındı

Kemal Özkiraz gözaltına alındı
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bulunan, Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Özkiraz'ın, hakkında 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret’ suçlamasıyla yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alındığı bildirildi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Sabiha Gökçen Havalimanı''nda gözaltına alındığını, Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz bildirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden Özkiraz’ın gözaltına alınmasıyla ilgili yapılan açıklamada, "Bakırköy 46. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında ‘sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret’ suçundan aranma kaydının sisteme düştüğü tespit edilmiş, şahıs işlemlerinin devamı için muhafaza altına alınmıştır” denildi.

‘SERBEST BIRAKILDIM’

Özkiraz, Yeni Şafak gazetesi yazarı İbrahim Karagül''ün şikayeti üzerine Kartal Adliyesi''nde SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) yöntemi ile ifade verdiğini belirtti. Özkiraz, ifadesinin ardından serbest bırakıldığını bildirdi.

Yaptığı açıklamada Özkiraz, "Yenişafak yazarı İbrahim Karagül''ün şikayeti varmış, ifade için gözaltı olmuş. Kartal Adliyesi''nde SEGBİS ile ifadem alındı. Serbest bırakıldım" sözlerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar