MHP'li isimler ile Kemal Özkiraz arasında büyük kavga

MHP'li isimler ile Kemal Özkiraz arasında büyük kavga
Avrasya Araştırma şirketi sahibi Kemal Özkiraz ile MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve MHP MYK üyesi Nevzat Ünlütürk sosyal medyadan bir birlerine hakaret etti.

Seçim barajını yaptığı canlı yayında değerlendiren Avrasya Araştırma şirketi Kemal Özkiraz’a önce MHP MYK üyesi Nevzat Ünlütürk, ardından da MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter hakaret etti.

Özkiraz'ın paylaşımını alıntılayan MHP'li Nevzat Ünlütürk, "Ulan müptezel… CHP’den aldığın parayla zilletin borazanlığını yapıyorsun.. Kemik yalayıcı yavşak!" ifadelerini kullandı.

Özkiraz ise bu sözlere çok ağır bir cevap verdi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kemal Özkiraz, “Beni tanımadığınız belli Nevzat bey Beni tanisaydınız, misliyle karşılık alacağınızı bilir ve bu satırları yazmazdiniz Terbiyesiz siyasetçiye duymak istemedigini duyuracagimi bilirdiniz Misli demişken Kemik yalayıcının da yavşagında önde gideni sensin, ağzından s.çan şerefsiz” dedi.

BAHÇELİ’NİN SAĞ KOLU DA KARIŞTI

Kemal Özkiraz’ın, Ünlütürk’e verdiği sert yanıta karşılık MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “sağ kolu” olarak bilinen Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den geldi.

Özkiraz’a hakaretle karşılık veren Yönter, “Sen müptezelin önde gidenisin! MHP düşmanısın, Türk düşmanısın, uşaklaşmış, uydulaşmış bir çürümüşsün...Seni tanıyan tanıyor, haysiyetinin iki paralık olduğunu herkes biliyor...” ifadelerini kullandı.

KAVGA BÜYÜYOR

 Twitter’da başlayan tartışmanın ardından paylaşımda bulunan Özkiraz, Yönter’in kendisini telefonla aradığını ölümle tehdit ettiğini ve 1.5 yaşındaki kızına küfür ettiğini iddia etti.

Özkiraz, “İzzet Ulvi Yonter isimli MHP genel başkan yardımcısı 1 dk once arayıp 1.5 yaşındaki kızıma varana kadar küfür etti. Beni öldürmekle tehdit etti. Bu da oldu. MHP genel başkanı yok mu?” mesajını paylaşırken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de etiketledi.

İzzet Ulvi Yönter ise Kemal Özkiraz’ın bu paylaşımı rtweet ederek Özkiraz’ı yalancılıkla suçladı.

Yönter, “Sen alçak bir iftiracı olmanın yanında aşağılık bir yalancısın! Hukuken bedel ödeyeceksin!” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar