Avcılar'da otomobil park halindeki iki özel halk otobüsüne çarptı

Avcılar'da otomobil park halindeki iki özel halk otobüsüne çarptı
Avcılar'da bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince park halindeki iki otobüse çarptı.

Avcılar'da meydana gelen trafik kazasında, bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki iki özel halk otobüsüne çarptı.

Kazada sürücü araç içinde sıkışırken, yanında bulunan bir kişi hafif yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, kurtarma çalışmalarına hemen başladı.

Kaza, Avcılar Merkez Mahallesi'nde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 PJ 4375 plakalı otomobilin sürücüsü M.E., direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki 34 HO 1440 ve 34 HO 1474 plakalı iki özel halk otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde sıkışan kadın sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazada, otomobilin yolcu koltuğundaki G.E. ise hafif yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı M.E'ye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye sevk etti. Yaralanan G.E. ise tedbir amaçlı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından otomobil, çekici yardımıyla kaldırılarak trafik normale döndü. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar