Atatürk sevgisi gururlandırdı! Önce öptüler sonra sarıldılar...

Atatürk sevgisi gururlandırdı! Önce öptüler sonra sarıldılar...
Balıkesir'in Edremit ilçesinde okul bahçesine giren 3 çocuk, Atatürk büstünü öptü, sonra da sarıldı. Güvenlik kamerasıyla ölümsüzleşen görüntüler, izleyenleri hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan Zehra Baysal Anaokulu’nun pencere sineklikleri kırıldı. Durumu fark eden Okul Müdürü Ezgi Tüzün, kamera kayıtlarını incelemeye başladı.

Tüzün, incelediği kayıtların birinde Mustafa Kemal Atatürk'ün büstünün önündeki 3 çocuğu fark etti. Bu görüntülere göre çocuklar sırayla Atatürk büstünü öperek, sarıldı. Tüzün, bu anları Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek ile paylaştı.

Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) aktardığına göre Yakup Özbek, görüntüleri tekrar tekrar izlediğini belirterek şunları kaydetti:

"3 çocuğumuzun içten bir şekilde sevgilerini göstermeleri, insana inanılmaz bir duygu yoğunluğu yaşatıyor. İki Mustafa’nın hayatını çok iyi öğrenmemiz, anlamamız ve ders çıkarmamız gerekiyor. Biri kainatın efendisi Hz. Muhammed Mustafa, diğeri de Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk. İki Mustafa’nın sevgisini, öğütlerini ve çizdikleri yol haritasını her zaman kalbimizde tutmalıyız."

Özbek, Ezgi Tüzün’ün öğrencilere ulaşmaya çalıştığını ve kendileriyle buluşmak için ortam hazırlayacağını bildirdi. 

İşte o görüntüler:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar