Astrolog Dinçer Güner açıkladı: 14 Mayıs’ta seçimi kim kazanacak

Astrolog Dinçer Güner açıkladı: 14 Mayıs’ta seçimi kim kazanacak
Astrolog Dinçer Güner, 14 Mayıs seçimine sayılı günler kala seçimi hangi cumhurbaşkanı adayının kazanacağını açıkladı.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Yorumları ile sosyal medyada adından sıkça söz ettiren astrolog ve köşe yazarı Dinçer Güner, cumhurbaşkanı adaylarının haritaları analiz ederek seçimi hangi cumhurbaşkanı adayının kazanacağını açıkladı. Güner, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun haritasına baktığımız zaman önemli bir durum var. Progress haritası yeni ay fazında. Yeni ay fazı yeni bir sayfa açmakla ilişkilidir. Ayın koç burcunca olması şu anlamda önemli. Yeni ay ve koç birleşiyor. Koç yeni bir başlangıç yapmakla, liderlikle, öncülük etmekle ve bir şeyin başına geçmekle çok ilişkilidir. Seçim açısından yeni ay fazında oluyor olması ve koça geçmiş olması bir şans faktörü oluşturur” dedi.

Güner, Youtube hesabında yayınladığı videoda şunları ifade etti:

Kılıçdaroğlu’nun ayı yengeç burcu. Zaten ülkenin başına biri geçecekse bu kişi su grubu olmak zorunda. Çünkü bu ülkenin tabanı su elementi yüksek bir ülke. Bu nedenle yönetim kadrosunda akrep, yengeç, su grubuna ait kişileri görmek hiç de şaşırtıcı değil. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun haritasına baktığımız zaman önemli bir durum var. seçim günü ve tutulma haritasını onun haritasının üzerine yerleştirmeden önce Kemal Kılıçdaroğlu’nun progress haritasında 14 Mayıs seçim günü ayın sıfır derece koç burcunda olduğunu görüyorum. Bu çok önemli. Progress haritası yeni ay fazında. Bu haritalarda hangi fazda olduğumuz çok önemlidir. Bu fazlar bizim nasıl bir motivasyonla hareket ettiğimizi gösterir. Yeni ay fazı yeni bir sayfa açmakla ilişkilidir. Ayın koç burcunca olması şu anlamda önemli. Yeni ay ve koç birleşiyor. Koç yeni bir başlangıç yapmakla, liderlikle, öncülük etmekle ve bir şeyin başına geçmekle çok ilişkilidir. Seçim açısından yeni ay fazında oluyor olması ve koça geçmiş olması bir şans faktörü oluşturur. Ancak tek başına kazanma işareti değildir. Önemli bir şans faktörüdür.

Venüs seçim günü Kemal Kılıçdaroğlu’nun ayı ile kavuşum yapıyor. Halkın Kılıçdaroğlu ile bir yengeç bağı yani bir güven bağı duygu bağı kurduğunu gösterir. Bu da iyi bir işarettir. Bunun yanı sıra seçim günü hareket eden Satürn, Kılıçdaroğlu’nun ayına da destek veriyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar