'Askere gidemem' diyen Mükremin'e cevap geldi: Kirpiklerini çıkarırsın...

'Askere gidemem' diyen Mükremin'e cevap geldi: Kirpiklerini çıkarırsın...
Sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin'in asker kaçağı olduğu öğrenilmişti. Ağlayarak video çeken isme cevap Sevda Türküsev'den geldi.

Sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin’in, geçtiğimiz günlerde bir video paylaşmış ve asker kaçağı olduğunun ortaya çıktığını söylemişti. Gezgin'in ağlamaklı sesiyle paylaştığı video, sosyal medyada olay oldu.

Kendisine askerlik ile ilgili olarak15 gün süre verildiğini söyleyen Gezgin’e cevap İletişimci Yazar Sevda Türküsev’den geldi.

ÖNLEMLERİ ÖNCEDEN ALSAYDIN!

Türküsev sosyal medyadan cevap verdiği Gezgin’i eleştirdi. "Devlet her ‘kendimi kadın hissetmiyorum’ diyeni askere almasa ya da her ‘kendimi erkek hissediyorum’ diyeni askere çağırsa işimiz var” diyen Türküsev, sosyal medyadaki paylaşımları ile tanınan Gezgin için “Saçları, tırnakları kesip kirpikleri çıkarırsın gidersin önlemlerini önceden alsaydın, mahkeme vs. Nüfus seni ne görüyorsa öyle işlem görür, o videoları çekeceğine bu konuda önlem alsaydın! Bedelliye neden başvurmadın ama milyonlar beni böyle biliyor diye devlette öylre davranır demiş sanırım” şeklinde yorum yaptı.

‘Bu ya bencillik ya cahilliktir’ diyen Türküsev, "Neyse bu kadar üzülme seni orada çok yormazlar Zaten sana da silah teslim edilmez rahat ol hayırlı tezkeeler" dedi.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Öne Çıkanlar