Artvin'de dev kaya parçaları TIR'ı devirdi

Artvin'de dev kaya parçaları TIR'ı devirdi
Artvin'in Şavşat ilçesinde meydana gelen şiddetli heyelan, felakete yol açtı.

Artvin-Ardahan karayolu üzerindeki 36'ncı kilometrede Bağlıca mevkisinde saat 22.30 sıralarında gerçekleşen heyelanda yamaçtan kopan dev taş, toprak ve kaya parçaları, karayoluna aktı. Bu doğal afetin etkisiyle seyir halindeki bir TIR, kopan dev kaya parçalarının çarpması sonucu devrildi. Yaşanan olay nedeniyle Artvin-Ardahan karayolu tamamen ulaşıma kapandı.

artvin.jpg

TIR DEVRİLDİ
Heyelan sırasında seyir halinde olan Rahmi Şimşek'in yönetimindeki 61 K 15860 plakalı demir yüklü TIR, çarpan kaya parçalarının etkisiyle devrildi. TIR'da meydana gelen hasarın yanı sıra sürücü, heyelan altında kalmaktan son anda kurtuldu.

5dbbde5d013123c9eb847b093c87e0e6.jpg

Olayın hemen ardından bölgeye sevk edilen Karayolları ekipleri, temizlik çalışmalarına başladı. İrili ufaklı kaya parçalarının yolu kapatmasıyla birlikte, ekipler iş makineleriyle karayolunu ulaşıma açmak için titiz bir çalışma yürütüyor.

Artvin-Ardahan karayolunun kapanmasıyla birlikte bölgedeki trafik akışında aksamalar yaşanırken, yetkililer, sürücülere dikkatli olmaları ve bölgeden geçmemeleri konusunda uyarıda bulunuyor. Heyelanın neden olduğu bu olayın etkileriyle başa çıkmak için çalışmaların devam ettiği belirtiliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar