Artvin-Ardanuç karayolunda heyelan

Artvin-Ardanuç karayolunda heyelan
Artvin-Ardanuç karayolu meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı

Ardanuç Karayolu, Cehennem Deresi kanyonu yakınlarında meydana gelen heyelan nedeniyle kısa bir süreliğine ulaşıma kapandı. Saat 17.30 sıralarında yaşanan olayda, yamaçtan kopan dev kaya parçaları ve toprak, yolun iki yönlü trafiğe kapanmasına sebep oldu.

Sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye gelen ekipler dev kaya parçalarını ve toprağı temizlemek için yaklaşık 2 saat boyunca çalıştı.

İş makinelerinin kullanıldığı temizlik çalışmalarının ardından yol, tekrar trafiğe açıldı. Bu süreçte, heyelan sırasında herhangi bir aracın yoldan geçmemesi, olası bir faciayı önledi.

aw141258-02.jpg

Olay yerindeki Karayolları yetkilileri, sürecin hızla yönetildiğini ve herhangi bir can kaybının yaşanmadığını belirtti. Ayrıca, karayolu kullanıcılarına anlık bilgi aktarımı yapılarak, güzergahlarını değiştirmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu. Heyelan sonrasında yapılan temizlik çalışmalarının başarılı bir şekilde tamamlandığı bildirildi.

Karayolları ekipleri, yoğun çaba sarf ederek, dev kaya parçalarını ve toprağı temizlemek için yaklaşık 2 saat boyunca çalıştı. İş makinelerinin kullanıldığı temizlik çalışmalarının ardından yol, tekrar trafiğe açıldı. Bu süreçte, heyelan sırasında herhangi bir aracın yoldan geçmemesi, olası bir faciayı önledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar