Arjantin’in Ulaştırma Bakanı Mario Meoni, trafik kazasında yaşamını yitirdi

Arjantin’in Ulaştırma Bakanı Mario Meoni, trafik kazasında yaşamını yitirdi
Arjantin’in Ulaştırma Bakanı Mario Meoni, kendi kullandığı makam aracıyla trafik kazası geçirdi. Meoni, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Arjantinli Bakan trafik kazasında yaşamını yitirdi

Arjantin’de gündem meydana gelen bir trafik kazası ile sarsıldı. Ulaştırma Bakanı Mario Meoni, dün günün erken saatlerinde Devlet Başkanı Alberto Fernández ile Rosario’da bir dizi toplantıya katıldı. Sözcü'de yer alan habere göre toplantıların ardından Junín’de bulunan ailesinin yanına gitmek için yola çıkan 56 yaşındaki Meoni, yerel saatle 21.30 sıralarında kendi kullandığı makam aracı ile trafik kazası geçirdi. 

San Andrés de Giles yakınlarında Meoni’nin kontrolündeki araç bariyerlere çarptı. Araç çarpmanın etkisiyle takla atarak durabildi. Meydana gelen kazanın ardından çevredekiler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kazada ağır yaralanan Meoni, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Meoni’nin olay sırasında araçta yalnız olduğu bildirilirken, kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Evli ve iki çocuk babası olan Meoni, 2003-2015 yılları arasında Junin Belediye Başkanı olarak görev yapmıştı. 2019 yılında Devlet Başkanı Alberto Fernández’in kabinesinde yer bulan Meoni, o tarihten bu yana Ulaştırma Bakanı olarak görev yapıyordu. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar