Arda Güler Real Madrid formasıyla ne zaman sahaya çıkacağını ilk kez açıkladı

Arda Güler Real Madrid formasıyla ne zaman sahaya çıkacağını ilk kez açıkladı
Gazeteci Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in ne zaman maçlara döneceğini açıkladı.

TANER YENER / GÜNBOYU

Türk futbolunun en büyük yeteneklerinden birisi olarak görülen Arda Güler, kısa süredeki yükselişiyle dikkatleri üzerine çekti. Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezondaki başarısının ardından Dünya devi Real Madrid'e transfer olan genç yıldız, rekorlara imza attı. Fenerbahçe’ye 20 milyon Euro bonservis kazandırarak transfer yapan Arda Güler, Madrid’e şanssızlıklarla başladı.

0x0-real-madrid-son-karari-verdi-arda-guler-gozyaslarina-hakim-olamayip-ailesini-aradi-1697483508622.jpg

İspanyol takımın Amerika Birleşik Devletleri kampında sakatlanan Güler, tam 2 ay boyunca sahalardan uzak kalmıştı. Ardından sakatlığı atlatan genç Yıldız, yeniden sakatlanarak sevenlerini üzmüştü. Geçirdiği ameliyat sonrası 2 ay sahalardan uzak kalan Güler, Real Madrid ile ilk resmi maçına çıkmak geri sayıma geçmişti.

Açıklama yapan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yetenekli oyuncunun Las Palmas maçında süre alabileceğini söylemişti.

0x0-real-madrid-son-karari-verdi-arda-guler-gozyaslarina-hakim-olamayip-ailesini-aradi-1697483500851-1.jpg

"OLAĞANÜSTÜ BİR YETENEK"

Milli yıldızın tamamen sağlığına kavuştuğunu söyleyen Carlo Ancelotti, "Arda, Vinicius ve Dani Carvajal görev almaya hazırlar ve tam olarak iyileştiler. Arda'nın bizim sistemimize alışması için biraz zaman gerekiyor. Büyük bir yetenek olduğunu bizimle olduğu kısa zamanda bize gösterdi. Olağanüstü bir yetenek. Bu sadece genetik bir şey" demişti.

CANDAŞ TOLGA IŞIK: ARDA İLE KONUŞTUM

Real Madrid'de sakatlığı nedeniyle henüz hiçbir resmi maçta forma giyemeyen Arda Güler'in dönüş tarihi oldukça merak edilirken, bu konuya ilişkin bir açıklama Gazeteci Candaş Tolga Işık’tan geldi.

Işık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Güler’in ne zaman maçlara başlayacağına dair aldığı bilgileri paylaştı.

Arda Güler ile telefonda konuştuğunu belirten Güler, “Az önce Arda Güler’le konuştum. herkese çok selamı var. Ne zaman oynayacağını sordum, “Çok çalışıyorum, kondisyon kazanıp daha güçlü dönmek istiyorum. Kasım ayında gerçek performansımla sahada olacağım” ifadelerini kullandı.

candas.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar