Müsavat Dervişoğlu dön çağrısı yapmıştı! İYİ Parti’den istifa eden bir isimden flaş yanıt

Müsavat Dervişoğlu dön çağrısı yapmıştı! İYİ Parti’den istifa eden bir isimden flaş yanıt
İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'nun partiden istifa edenlere geri dönüş için çağrı yapmasının ardından İYİ Parti’den istifa eden bir isimden çarpıcı bir yanıt geldi. İşte o isim…

Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Genel Başkanlığı görevini devraldıktan sonra ilk grup toplantısında parti içindeki birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Dervişoğlu, partiden istifa edenlere yönelik açık bir davet yaparak, "İYİ Parti dün olduğu gibi bugün de sizindir. Gelin küslükleri sonlandıralım ve mücadelemize devam edelim" diye seslendi.

ADNAN BEKER'DEN YANIT

İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, tv100 yazarı Barış Yarkadaş'a konuştu. Beker, yaptığı açıklamada, Dervişoğlu'nun istifacılara yönelik çağrısını değerlendirdi. Beker, espriyle karışık bir şekilde, "Gazetecilik kokusu mu aldın? İstifa eden arkadaşlarla yemekteyiz" dedi.

thumbs-b-c-0b23b2d4724a519cada5ae192d9d27bd.jpg

“AKŞENER HER ŞEYİ BİLE BİLE YAPTI”

Beker, İYİ Parti'ye dönme ihtimaline ilişkin soruya ise, "İYİ Parti'nin Allah yolunu açık etsin. Araba devrilmiş, pert olmuş. İşleri kolay değil. Akşener her şeyi bile bile yaptı. Akşener yanlış strateji izlemeseydi bugün Ankara'da 10 belediyemiz olurdu. Bizi dinlemediler. Biz ne dediysek tamamı oldu" şeklinde konuştu.

KASIM AYINDA İSTİFA ETMİŞTİ

Adnan Beker, 2017 yılından beri İYİ Parti'nin başarısı için emek verdiğini belirterek istifa ettiğini duyurmuştu.

14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde Ankara 2. bölge 1. sıradan milletvekili adayı olduğunu belirten Beker, şunları söylemişti:

"Aziz Türk milleti ve kıymetli hemşerilerim, İYİ Parti çatısı altında artık Ankaralı hemşerilerim ve yüce Türk milletine daha fazla katkı sağlayamayacağımı düşündüğümden, bugün itibarıyla İYİ Parti'den istifa ediyorum. Başta çok değerli Ankaralı hemşerilerim olmak üzere, İYİ Parti ilçe başkanlarımız, yöneticilerimiz, üyelerimiz, gönüllülerimiz ve İYİ Parti'ye oy vermiş tüm vatandaşlarımızla bugüne kadar nasıl hemhal olduysak bugünden sonra da kapım ve telefonum her zaman açık olacaktır. Büyük Türk milletine ve Ankara'mıza her zamanki azim ve inanmışlıkla hizmet etmeye devam edeceğim."

.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar