Akaryakıta bir zam daha geldi!

Akaryakıta bir zam daha geldi!
Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 1 haftada 4 kez zamlanan motorine 2 gün önce 2 lira 14 kuruşluk indirim gelmişti. Motorinin litre fiyatı bu gece yarısı 1 lira 1 kuruş arttı.

Brent petrol fiyatları geçtiğimiz günlerde yaşadığı sert yükselişin ardından düşüşe geçmişti. Brent petroldeki dalgalı seyir sonrası geçtiğimiz hafta yapılan 4 zammın ardından bir kez indirim gelmişti. Araç sahiplerini üzecek haber geldi, motorine bir zam daha geldi. 

5-11 Ekim arasında 4. kez zam gelen motorine 13 Ekim Perşembe günü büyük bir indirim gelmişti. Ancak 2 lira 14 kuruşluk indirimin sevinci kısa sürdü. 

27 LİRANIN ÜZERİNE ÇIKTI
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere, motorine 1 lira 1 kuruş zam geldi. Zammın ardından motorinin litresi yeniden 27 lira seviyesinin üzerine çıktı.

MOTORİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLDU?
Fiyat değişikliğinin ardından motorinin litresi İstanbul''da 27 lira 42 kuruşa, Ankara''da 27 lira 54 kuruşa, İzmir''de ise 27 lira 56 kuruşa çıktı.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar