İslam Memiş 'indirim geliyor' dedi! Net tarih verdi

İslam Memiş 'indirim geliyor' dedi! Net tarih verdi
Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş önümüzdeki günlerde yaşanacak ilginç gelişmelere dikkat çekti ve benzin gibi ürünlerde indirimlerin eli kulağında olduğunu söyledi. Dolarla ilgili de çok çarpıcı bir yorumda bulundu. Tarih vermeyi de ihmal etmedi.

İSLAM MEMİŞ 'İNDİRİM GELİYOR' DEDİ! NET TARİH VERDİ

 

İslam Memiş dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Memiş, benzin gibi ürünlerde indirimlerin eli kulağında olduğunu söyledi. Memiş önümüzdeki günlerde yaşanacak ilginç gelişmelere dikkat çekti ve benzin gibi ürünlerde indirimlerin eli kulağında olduğunu söyledi. Dolarla ilgili de çok çarpıcı bir yorumda bulundu. Tarih vermeyi de ihmal etmedi.

Memiş, "Dolarını bir hamle yaptıracak olan varsa parite üzerinden bunu dolar, sterlin, altın alarak giriş yapabilir. Bu daha mantıklı bir karar. Petrol fiyatlarındaki düşüşlere dikkat çektim, dolar endeksindeki düşüşlere dikkat çektim. Petrol ve dolar endeksindeki düşüşler önümüzdeki haftalarda çok sık konuşulacak. Petrol fiyatlarındaki düşüşler pompa fiyatlarına yansıyacak. İndirim haberlerini görmüş olacağız" dedi.

Öte yandan İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. İslam Memiş dolardan uzak durulması gerektiğini ifade ederken gram altın içinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Memiş, Ağustos’un hem kripto hem de altın ve döviz için son kez yatırım yapılacak ay olduğunu söylemiş ve Eylül’de durumların daha farklı gelişeceği haberini vermişti. Memiş’e göre Altın fiyatları ekim ayının sonunda biraz daha artacak ve Kasım gibi de altın ve gümüşün uçuk fiyatlara doğru gidebileceğini bildirmekte. Memiş 26 Ağustos Cuma gününün de kritik bir gün olduğunu belirtmiş ve Cuma dalgalanması için yatırımcıları uyarmıştı.

DOLAR ZİRVE RAKAMLARA ULAŞTI!

Merkez Bankası''nın 100 baz puanlık indirim yaptığını ifade eden İslam Memiş, dolarda yukarı yönlü bir hareketlilik olduğunu belirtti. Uluslararası piyasalarda da değer artışı olduğunu ifade eden İslam Memiş, dolarda 20 yılın Zirvesi yaşandığını vurguladı.

Dolardan uzak durulması gerektiğini ifade eden İslam Memiş, diğer enstrümanları daha ucuz bulduğunu belirtti. Dolar karşısındaki diğer enstrümanların daha avantajlı olduğunun altını çizen Memiş, Euro''nun dolar altında kaldığını vurguladı. Euro''nun dolar karşısında ucuz kalmaya devam ettiğini dile getiren Memiş, vatandaşların yatırım yapması için Euro veya Sterlin seçmesi gerektiğini söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar