AÖF vize sınavlarında değişiklik

AÖF vize sınavlarında değişiklik
Açıköğretim Fakültesi (AÖF) İktisat ve İşletme Fakültesi güz dönemi ara sınavları 12-13 Aralık tarihinde online olarak yapılacak. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan son duyuruya göre vize sınavlarında test sorularının yanında öğrencilere açık uçlu sorularda yöneltilecek.

AÖF vize sınavlarında değişiklik

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) İktisat ve İşletme Fakültesi güz dönemi ara sınavları 12-13 Aralık tarihinde online olarak yapılacak. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan son duyuruya göre vize sınavlarında test sorularının yanında öğrencilere açık uçlu sorularda yöneltilecek. Açık Uçlu soru uygulanacak dersler ve programlar belli oldu. 

Aralık ayına kısa bir zaman kala AÖF’te eğitimlerini sürdüren öğrenciler vize hazırlıklarını sürdürüyor. İktisat ve İşletme Fakültesi ara sınavları pandemi sebebiyle online olarak gerçekleştirilecek.  Anadolu Üniversitesi yaptığı son açıklamada sınavlarda çoktan seçmeli soruların yanında açık uçlu sorularda sorulacağını paylaştı. 

Bu açıklamanın ardından İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri soruların ne şekilde sınavda karşılarına çıkacağını araştırıyor. AÖF’ten yapılan duyuruya göre açık uçlu soruların sorulacağı lisans programları belirlendi. Online düzenlenecek sınavda öğrencilere her ders için 30 soru yöneltilecek ve 40 dakika süre tanınacak. 
 
VİZE SINAVLARI NASIL YAPILACAK?
 
Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme (AÖF) sınavları 12,13, 14, 19, 20 ve 21 Aralık tarihlerinde online olarak yapılacak.

Öğrenciler “ https://aof.anadolu.edu.tr/ogrenci” adresinden güz dönemi sınavlarına katılacak. Anadolu Üniversitesinden yapılan son açıklamaya göre sınavlarda test sorularının yanında belirli dersler ve bölümlerde açık uçlu sorular sorulacak. 
 
2020-2021 öğretim yılı güz dönemi çevrimiçi sınav giriş belgesi  1 Aralık Salı tarihinde açıklanacak. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar