Antalya'da boşanma aşamasındaki eş kayınpederine tuzak kurdu

Antalya'da boşanma aşamasındaki eş kayınpederine tuzak kurdu
Antalya'da boşanma aşamasındaki eşinin baba evini kurşunlayan Feridun A., daha sonra eve sosyal hizmetlerden baklava gönderilmiş gibi tuzak kurarak eşinin babası Metin K.'yi zehirledi. Olayla ilgili Feridun A. ile O.G. ve M.E. gözaltına alındı.

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde boşanma aşamasında olan Feridun A., eşinin baba evine taşınmasına  Feridun A., 21 Kasım'da kayınpederinin evini kurşunladı. Ailenin şikayeti üzerine Feridun A.'ya 45 gün uzaklaştırma cezası verildi.

BAKLAVA İLE ZEHİRLEDİ

Geçtiğimiz cuma akşamı Metin K.'nın evine sosyal hizmetlerden geldiğini söyleyen iki kişi baklava ikram etti.Metin K., baklavayı yerken, ikili, bir süre sonra evden ayrıldı. Kısa süre sonra da Metin K., evde fenalaşarak, yere düştü. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesiyle gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Metin K.'yi ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.


Hastanede yapılan ilk tetikler sonucu Metin K.'nın zehirlendiği ortaya çıktı. Polis ekipleri durumdan şüphelenerek Feridun A.'nın peşine düştü. Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından zehirli baklavayı şüphelinin yolladığını belirledi. Eve sosyal hizmetler görevlisi gibi gelip, baklavayı ikram eden O.G. ve M.E. ile Feridun A. gözaltına alındı. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, 'öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Feridun A.'nın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar