Esenyurt'ta pompalı dehşeti! Ortalığı savaş alanına çevirdi

Esenyurt'ta pompalı dehşeti! Ortalığı savaş alanına çevirdi
Esenyurt Atatürk Mahallesi'nde eşiyle boşanma aşamasında olan Özal T., evin bulunduğu sokağa gelerek pompalı tüfekle dehşet saçtı. Olayda balkondan bakan bir kişi yaralandı. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta iddialara göre boşanma aşamasında olan Özal T., eşinin bulunduğu eve gelerek pompalı tüfekle ateş açtı. Olay akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. Boşanma davasında olan Özal T., eşinin bulunduğu evin sokağına gelip küfür ederek bağırmaya başladı. Bu sıra otomobilinden aldığı tüfekle birkaç kez ateş etti. Olay sırasında sesleri duyup balkona çıkan Tuncay Çelik yaralandı. 

 

 

Kısa süre içerisinde Esenyurt Emniyet Müdürlüğü tarafından kovalamaca sonucu yakalandı. Alkollü araç kullandığı için ehliyetine 6 ay süreyle el konulan şüpheliye kasten adam yaralama, meskun mahalde ateş ederek çok sayıda kişinin canını tehlikeye sokma, ateşli silahlar kanununa muhalefet  suçlarından işlem yapıldı. 7 ayrı suçtan da poliste kaydı bulunan şüpheli, Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelinin açtığı ateşle yaralanan, göğsüne 12 saçma isabet eden  Tuncay Çelik'in durumunun iyi olduğu belirtildi.


"NE YAPTIĞIMI HATIRLAMIYORUM"

Mahkemeye çıkarılan şüphelinin ifadesinde, "Çok alkollüydüm. Ne yaptığımı hatırlamıyorum. Pompalı tüfeği nereden bulduğumu bilmiyorum. Benim de olabilir. Hiçbir şey hatırlamıyorum. Eşim ile aramızda sorunlar vardı. Kafamı dağıtmak için alkol aldım" dediği öğrenildi. Mahkemeye sevk edilen şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar