Antalya'da 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi öldü

Antalya'da 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi öldü
Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazası, üç aracın karıştığı feci bir olaya dönüştü.

Antalya'da gece saatlerinde yaşanan kazada, 2'si aynı araçta olmak üzere toplamda 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaşamını yitirenlerin yakınları ise olay yerine gelerek büyük bir acı ve şok yaşadı.

Kaza, Serik ilçesi D 400 karayolu, Belkıs Kavşağı'nda meydana geldi. Mehmet Deniz'in kullandığı 07 YEH 18 plakalı Tofaş Şahin marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak karşı yöne geçti. Bu sırada, Manavgat istikametine giden Erol Karabulut'un kullandığı 32 AAU 140 plakalı Dacia marka cipe çarptı. Ardından, arkadan gelen F.K.'nin yönetimindeki 07 L 0080 plakalı Mitsubishi marka kamyonet, kaza yerine gelerek Karabulut'un aracına çarptı.

aw169524-03.jpg

Feci kazanın ardından olay yerine 112 sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, 07 YEH 18 plakalı aracın sürücüsü Mehmet Deniz (25) ve aynı araçta bulunan Osman Tunç ile 32 AAU 140 plakalı aracın sürücüsü Erol Karabulut'un hayatını kaybettiği belirlendi.

Ölenlerin yakınları ise haberi alır almaz olay yerine gelerek büyük bir üzüntü yaşadı. Gözyaşları içinde sinir krizi geçiren yakınları, polis ve çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Kazayla ilgili olarak savcılık incelemesi başlatılırken, hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililer, kaza hakkında detaylı bir soruşturma başlatıldığını ve olayın sebebini belirlemek için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Trafik kazası sonucu yaşamını yitirenlerin aileleri ise büyük bir üzüntü içinde acılarını paylaşmaya çalışıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar