Anketçi Kemal Özkiraz ile Muharrem İnce birbirine girdi! İnce'yi çıldırtan sözler

Anketçi Kemal Özkiraz ile Muharrem İnce birbirine girdi! İnce'yi çıldırtan sözler
Avrasya Araştırma Şirketi sahibi Kemal Özkiraz, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığına yönelik AKP tarafından çalışma yürütüldüğünü iddia etti ve bazı belgeler paylaştı. Özkiraz'ın paylaşımlarına yanıt veren İnce, "Sahte belge ve manipülasyon" dedi.

Avrasya Araştırma''nın sahibi Kemal Özkiraz, AKP''ye bağlı çalışan teşkilatların, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce''nin adaylığı için imza kampanyası yürüttüğünü iddia etti. 

"100 BİN İMZA İÇİN OTOBÜS KALDIRILIYOR"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özkiraz, AKP Beykoz İlçe Başkanlığı Muharrem İnce''ye 100 bin imza için otobüs kaldırıyor. Muharrem İnce''yi niye bu kadar çok seviyorlar acaba?" ifadeleri ile SMS fotoğrafı paylaştı.

Dün Yüksek Seçim Kurulu''na (YSK) yaptığı başvuru ile 14 Mayıs''ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday olan ve 100 bin imza toplaması gereken İnce''ye yönelik ortaya atılan iddia, hızlı şekilde yalanlandı. 




"CHP TROLLERİNİN YAYINLADIĞI GÖRSELLER"

Özkiraz''ın paylaşımına Muharrem İnce''den jet yanıt geldi. Twitter hesabından Özkiraz''a cevap veren İnce, "Kemal Özkiraz''ın ve CHP trollerinin yayınladığı görseller, tıpkı Özkiraz''ın akrabasının doktorluğu gibi sahte. Bu sahte belgeleri hazırlayan, yayan ve manipülasyon yapmaya çalışan alçaklar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. FETÖ yöntemleriyle sahte belge düzenleyen bu yeni tip fetöcülerle Silivri mahkemelerinde olduğu gibi mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu 



İnce, ikinci bir paylaşımda bulunarak "Aktrollerle de oktrollerle de mücadeleye devam. Ahlaklı, namuslu siyaseti size öğreteceğim." ifadelerini kullandı. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar