Ünlü profesör Celal Şengör Muharrem İnce'den ne istedi? Herkes küfür etmesini konuştu ama asıl bombayı programın sonunda patlattı

Ünlü profesör Celal Şengör Muharrem İnce'den ne istedi? Herkes küfür etmesini konuştu ama asıl bombayı programın sonunda patlattı
Habertürk’te yayınlanan Teke Tek Bilim programına Prof. Dr. Celal Şengör’ün açıklamaları damga vurdu.

Gazeteci Fatih Altaylı’nın Habertürk’te hazırlayıp sunduğu Teke Tek Bilim programının konukları arasında ünlü tarihçi Prof.Dr. Emrah Safa Gürkan, Evrim Ağacı kurucusu ve evrimsel biyolog Çağrı Mert Bakırcı ve Prof. Dr. Celal Şengör vardı.

S.KTİR ET CARL SAGAN’I

Programda, ''Carl Sagan bilim adına neler yaptı, Şengör neden sahtekar diyor? Bilim bizi kurtarabilir mi?'' başlıkları konuşuldu.

Celal Şengör o anlarda ise, Emrah Safa Gürkan''ın "Carl Sagan''ın isminden başka bir şey bilmiyorum" sözlerine karşılık reklam arasına gidildiğini düşünerek, ''Carl Sagan''ı s..tir et'' dedi. O anlarda ise Emrah Safa Gürkan kahkahaya boğuldu.

MUHARREM İNCE LÜTFEN ADAY OLMA

Fatih Altaylı programın sonunda “Yarın akşam Muharrem İnce ile beraber olacağız” demesinin ardından Celal Şengör “lütfen aday olmamasını söyleyin” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar