Ankara’daki terör saldırı sonrası siyasilerden peş peşe açıklama

Ankara’daki terör saldırı sonrası siyasilerden peş peşe açıklama
Ankara'da İçişleri Bakanlığı yakınında meydana gelen bombalı terör saldırısının ardından önemli siyasi isimler peş peşe açıklama yaptı.

Ankara’da hafif ticari araçla İçişleri bakanlığı yakınına gelen 2 terörist bombalı saldırı gerçekleştirdi. Hain saldırıda 2 Emniyet mensubu hafif yaralandı. Terör saldırısının ardından önemli siyasi isimler geçmiş olsun mesajı yayımladı.

BAKAN YERLİKAYA’DAN İLK AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıya ilişkin şu açıklamayı yaptı: Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir. Açılan ateş sırasında 2 Emniyet mensubumuz hafif biçimde yaralanmıştır. Kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz amansızca devam edecektir.

Siyasetten önemli isimlerin paylaştıkları geçmiş olsun mesajları şöyle:

MERAL AKŞENER

Ankara Kızılay'da meydana gelen terör saldırısını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Saldırıyı etkisiz hâle getiren kahraman polislerimize yürekten teşekkür ediyor, yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim milletimize tekrarını yaşatmasın...

aksleenr.jpg

KEMAL KILIÇDAROĞLU

Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısında yaralanan emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum. Terör bir insanlık suçudur. Kimden ve nereden gelirse gelsin ülke olarak hep beraber mücadele edeceğiz, hain emellere asla fırsat vermeyeceğiz! Geçmiş olsun Türkiye’m.

kemal.jpg

ÜMİT ÖZDAĞ

İçişleri Bakanlığı’na 2 terörist tarafından bombalı ve roketatarlı saldırı gerçekleştirilmiştir. Teröristler öldürülmüştür. İçişleri Bakanlığımıza geçmiş olsun dileklerimi ifade ederim.

mit.jpg

ALİ BABACAN

Emniyet Genel Müdürlüğü önünde gerçekleşen terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Yaralanan emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum. Teröre ve şiddete karşı milletçe yan yana duracağız ve her zaman mücadele edeceğiz. Teröre lanet olsun.

ali.jpg

AHMET DAVUTOĞLU

Ankara'da İçişleri Bakanlığımıza yönelik terör saldırısını lanetliyorum. Saldırıda yaralanan kahraman güvenlik güçlerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü beladan muhafaza eylesin.

ahmet.jpg

EKREM İMAMOĞLU

Emniyet Teşkilatımıza geçmiş olsun. Teröre hiçbir zaman boyun eğmeyeceğiz.

mam.jpg

GÜLTEKİN UYSAL

Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanan Emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum. Bu alçak saldırıyı gerçekleştiren teröristleri lanetliyorum. Allah beterinden saklasın.

xzxzxu.jpg

MANSUR YAVAŞ

Kızılay'da hain teröristlerin düzenlediği patlamada yaralanan emniyet memurlarımıza acil şifalar diliyorum. İçişleri Bakanlığımız ve Sn. AliYerlikaya başta olmak üzere hepimize geçmiş olsun.

aaaa.jpg

ÖZGÜR ÖZEL

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde yaşanan terörist saldırıyı lanetliyor, yaralanan emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum.

zgur.jpg

MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ

Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleşen hain terör saldırısında yaralanan kahraman emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum. Terörle mücadelemize kararlılıkla devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

mahi.jpg

KÜRŞAT ZORLU

Bugün sabah saatlerinde Ankara’da İçişleri Bakanlığı’na yönelik bombalı bir saldırı gerçekleştirilmiş ve emniyet güçlerimizin müdahalesi sonucu iki terörist öldürülmüştür. Asla unutulmamalıdır ki, Ülkemizin huzur ve dirliğini hedef alan bu hain eylemler karşısında millet olarak bir ve beraber olmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle yaralanan kahraman emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimize geçmiş olsun!

kursat.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar