Eyüpsultan'da öfkeden deliye dönen çift silahla komşularının evini bastı

Eyüpsultan'da öfkeden deliye dönen çift silahla komşularının evini bastı
Eyüpsultan’da dubleks evlerinin teras katını daireye çevirmek isteyen çift, kendilerini belediyeye şikayet eden komşularının evini silahla bastı.

Kavgada, dubleks evde yaşayan Rabia K.'nın nişanlısı Furkan K., yanındaki silahla ateş etti. Kapıya isabet eden merminin parçalanması sonucu komşuları Yücel Çukurlu ve iki kızı hafif şekilde yaraladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, gözaltına alınan Rabia K. ve Furkan K. tutuklandı.

Olay, 26 Eylül Salı günü akşam saatlerinde Eyüpsultan İslambey Mahallesi Yahya Galip Bey Caddesi'ndeki 4 katlı binada meydana geldi.

eyupsultanda-kacak-kat-kavgasinda-komsularina-ates-etti-3-yarali-3882-dhaphoto2.jpg

İddiaya göre; binanın 4'ncü katındaki dubleks dairede annesi Şeker K. ile birlikte yaşayan Rabia K., nişanlısı Furkan K. ile evlendikten sonra dairenin teras katında oturmak istedi.

Teras katının çevresini duvarla kapatarak daireye çevirmek isteyen Rabia K.'yı alt katındaki komşuları belediyeye şikayet etti. Bunun üzerine komşularının kapısını çalan Rabia K. ile nişanlısı Furkan K., komşuları Yücel Çukurlu ve ailesi ile tartışmaya başladı.

eyupsultanda-kacak-kat-kavgasinda-komsularina-ates-etti-3-yarali-7613-dhaphoto3.jpg

GÖZALTINA ALINAN ÇİFT, TUTUKLANDI

Komşular arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Bu sırada Furkan K., yanındaki tabancayla ateş etti. Tabancadan çıkan mermi, kapının kenarına isabet etti.

Dağılan merminin parçaları, Yücel Çukurlu'nun eline, büyük kızının ayak parmağına ve küçük kızının beline isabet etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

eyupsultanda-kacak-kat-kavgasinda-komsularina-ates-etti-3-yarali-7613-dhaphoto5.jpg

Sağlık ekipleri yaralananları hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise Rabia K. ile nişanlısı Furkan K.'yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan çift, tutuklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar