Ankara’da yapılacağı duyurulmuştu: Gelecek Partisi'nin flaş kongre açıklaması

Ankara’da yapılacağı duyurulmuştu: Gelecek Partisi'nin flaş kongre açıklaması
Pençe Kilit Operasyonu'nda 9 askerin şehit olması nedeniyle, Gelecek Partisi, yarın yapılacak 2. Olağan Büyük Kongresi'nin "basına kapalı" olacağını duyurdu..

Gelecek Partisi’nin 2. Olağan Büyük Kongresi'ni yarın Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda "basına kapalı" olarak yapılacak.

Parti yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, "Millet olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimize yönelik hain saldırılar sonucunda yaşanan kahraman 9 askerimizin şehit olması ve halen yaralı askerlerimizin bulunması sebebiyle, derin bir acı içerisindeyiz. Şehitlerimize rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyor ve ailelerine sabır niyaz ediyoruz." denildi.

Açıklamada ayrıca, daha önce duyurulan 14 Ocak Pazar günü saat 10:00'da gerçekleşecek olan kongrenin, şehitlerin vakarına uygun ve mateme saygı gereğince "basına kapalı" olacağı belirtildi. Sadece yasal prosedürlerin yerine getirilmesi amacıyla düzenlenecek olan kongrede, salonda sadece delegelerin oy kullanma işlemleri ve kongre yasal prosedürleri gerçekleştirilecek.

Kongre salonunda oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi Genel Merkezi'ne geçerek bir açıklama yapması planlanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar