Ankara'da Damla Kiraz'ın ölümüne sebep olanlar tutuklandı!

Ankara'da Damla Kiraz'ın ölümüne sebep olanlar tutuklandı!
Ankara'da Abdulhalim Cebeci (26) ve Uğur Kara (35), akaryakıt istasyonunda tanıştıkları Damla Kiraz'a(30) alkollü olmasına rağmen şırınga ile eroin enjekte ederek ölümüne neden oldular. İki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken yeni görüntüler ortaya çıktı.

Ankara'nın Altundağ ilçesinde 17 Ağustos'ta Damla Kiraz, akaryakıt istasyonunda Abdulhalim Cebeci ile Uğur Kara ile tanıştı. Cebeci ve Kara Kiraz'ın alkollü olduğunu anlayarak birliktelik yaşamak amacıyla birlikte kadının evine gitti. Yolda giderken bir adresten uyuşturucu alan Cebeci'nin, evde kendisi kokain aldığı, Kiraz'ın koluna da eroin enjekte ettiği iddia edildi. Kara ve Cebeci, kısa süre sonra fenalaşması üzerine Damla Kiraz'ı karga tulumba evden çıkarıp, aracıyla evin yakınındaki özel hastanenin acil servisine bırakarak kaçtı. Ancak Damla Kiraz, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

alkollu-kadina-eroin-enjekte-edip-olumune-neden-olan-iki-saniga-hapis-cezasi-7830-dhaphoto2.jpg

'UYUŞTURCUYU KENDİ ENJEKTE ETTİ'

Abdulhalim Cebeci, savunmasında "Ben ve kadın uyuşturucu kullanmaya karar verdik. Ben üzerimdeki kokaini o da üzerindeki eroini şırınga yöntemiyle kullandık. Uyuşturucu kullanımının ardından kanepeye uzanan kadının nabzı ve solunumu yavaşladı. Bir sıkıntı olabilir düşüncesiyle Uğur kadını sırtladı ve aracına bindirerek özel hastaneye götürdük. Hastanedeki görevlilere kadının uyuşturucu kullandığını söyledik. Bir süre sonra da hastaneden ayrıldık" ifadelerini kullandı. 

alkollu-kadina-eroin-enjekte-edip-olumune-neden-olan-iki-saniga-hapis-cezasi-7830-dhaphoto3.jpg

Tutuksuz sanık Uğur Kara da, "Kahve almaya gidip geldiğimde, kadın Abdulhalim Cebeci ile konuşuyordu. Kadının çağırması üzerine araca bindim" dedi. Sanık Kara, kendisinin uyuşturucu kullanmadığını, ikilinin uyuşturucu alırken balkonda olduğunu ve kadının uyuşturucuyu kendisinin mi yoksa diğer sanığın mı koluna enjekte ettiğini bilmediğini iddia etti. 

alkollu-kadina-eroin-enjekte-edip-olumune-neden-olan-iki-saniga-hapis-cezasi-7830-dhaphoto8.jpg

İKİ SANIĞA DA 16 YIL 8 AY HAPİS

Mahkeme heyeti, iki sanığa da eylemi birlikte gerçekleştirdikleri gerekçesiyle, 'olası kast ile adam öldürme' suçundan 16'şar yıl 8'er ay hapis cezası verdi. Tutuksuz sanık Uğur Kara'nın da tutuklanmasına hükmedildi. 

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar