Galatasaray'da sağ bek operasyonu: İlk transfer tamam, cuma günü İstanbul'a geliyor!

Galatasaray'da sağ bek operasyonu: İlk transfer tamam, cuma günü İstanbul'a geliyor!
Sacha Boey'i rekor bedelle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray sağ bekte oluşan boşluğu doldurmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar genç oyuncuyla anlaşırken kulübüyle yapılan pazarlıklara devam ediyor. İşte o isim…

Galatasaray tarihi Sacha Boey transferi sonrası yerini doldurmak için hemen harekete geçti. Adaylarla görüşmeler transfer bitmeden önce başlarken, iki yıldız için görüşmelerin sürdüğü ve Cuma gününe kadar İstanbul'a gelebilecekleri öğrenildi..

okan-buruk-1546768.jpg

BURUK'TAN SAĞ BEK VE SOL BEK AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantep FK ile oynanan maçın ardından yaptığı basın toplantısında transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Buruk, mevcut kadrosuyla maçları kazanmayı amaçladıklarını belirtirken özellikle sağ ve sol bek pozisyonlarında alternatiflere ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Buruk, başkan ile yapılan görüşmeler sonucunda hızlı bir şekilde, cuma gününe kadar hem sağ bek hem de sol bek transferi yapmayı planladıklarını vurguladı.

65b8a1a71a3d381f9acb7663.webp

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi sonrasında oluşan sağ bek açığını kapatmak için Galatasaray'ın öncelikli hedefi, Lorenz Assignon oldu. 23 yaşındaki Fransız futbolcu ile prensip anlaşmasına varıldığı belirtilirken, kulübü Rennes'i ikna etmek için görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. Assignon'un bonservis bedeli için 5 milyon Euro'nun gözden çıkarıldığı, ancak Fransız kulübünün teklifi şu an için kabul etmediği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, teklifi güncelleyerek anlaşmaya yaklaşabileceklerine inanıyor.

lorenz-assignon-stade-rennais-rennes-2022-1667322801-95428.jpg

"YÖNETİM ELİNDE GELENİ YAPIYOR"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Assignon ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, sağ bek ve sol bek için birçok isimle görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Transferin, Bayern Münih'e Sacha Boey'in gitmesinin beklenmedik bir durum olduğunu ancak yönetimin hızlı bir şekilde çözüm arayışında olduğunu ifade etti. Buruk, taraftarları mutlu etmek adına yönetimin elinden geleni yaptığını vurgulayarak, Avrupa için kritik bir dönemde kalan 4 günde takımı güçlendirecek bir oyuncu bulmayı umduklarını dile getirdi.

zeki-celik-losc-lille-1590763203-40038.jpg

ZEKİ ÇELİK İSMİ DE GÜNDEMDE

Sarı-Kırmızılı takım diğer taraftan Roma’nın sağ beki Zeki Çelik için de temaslarını sürdürüyor. Galatasaray bu iki oyuncudan birini cuma gününe kadar İstanbul’a indirmeyi amaçlıyor

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar