Ambulansı siren çaldığı için suçladı! Kapıyı açıp hastaya baktı...

Ambulansı siren çaldığı için suçladı! Kapıyı açıp hastaya baktı...
Bahçelievler'de bir şahıs ambulans içinde hasta olmadığını ve boş yere siren çalındığını iddia ederek ambulans şoförüyle tartıştı. Sonra kapıyı açıp içerdeki hastaya baktı.

İstanbul Bahçelievler'de bir motosiklet sürücüsü, özel bir hastanenin önünde ambulans şoförüyle yaşadığı gergin anları cep telefonu kamerasına kaydetti.

HASTA TAŞIMIYOR DİYE SÖZLÜ SALDIRIDA BULUNDU

İddiaya göre, ambulans şoförü hastane önüne ambulansı park ettiği sırada, motosiklet sürücüsü ambulansın hasta taşımadığını iddia ederek sözlü saldırıda bulundu.

HASTAYI GÖRDÜ 'ACİLİYETİN VAR MI' DİYE SORDU

Motosiklet sürücüsü, sirenlerin gereksiz yere açıldığını ileri sürerek ambulans şoförüyle tartışmaya başladı. Tartışmanın ortasında, ambulans şoförü içerideki hastayı gösterdi. Ancak motosiklet sürücüsü bu durumu da kabul etmeyerek "Aciliyeti var mı?" diye sordu. O anlar, ambulans şoförünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

ambulansin-hasta-tasimadigini-iddia-etti-18582-1.jpg

Ambulans şoförü, hastanın aciliyetini savunarak sürücüye cevap vermeye çalışırken, motosiklet sürücüsü küfürlü ifadelerle tepki gösterdi. Görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Olayın ardından Bahçelievler Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tarafların ifadelerini almak üzere olay yerine sevk edildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar