Ambulans ile işçi taşıyan minibüs çarpıştı: 8 yaralı

Ambulans ile işçi taşıyan minibüs çarpıştı: 8 yaralı
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde işçi taşıyan minibüs ile ambulans çarpıştı. Kazada 8 kişi yaralandı.

Bilecik Bozüyük'te gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, işçi taşıyan bir minibüs ile görevden dönen ambulans çarpıştı, 8 kişi yaralandı.

Kaza, Yediler Mahallesi Otogar Kavşağında ismi belirlenemeyen sürücünün kullandığı 11 S 5240 plakalı minibüs ile ambulans aracı arasında gerçekleşti.

Çarpışmanın etkisiyle minibüs yola devrildi ve olayda minibüs içerisinde bulunan işçi servisinden 5 kişi ile ambulansta bulunan 3 sağlık çalışanı yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerine yapılan ihbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye sevk edildi.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında, olayın detayları ve sorumluluklar netleştirilmeye çalışılıyor. Yetkililer, kaza sonrasında alınacak güvenlik tedbirlerini ve olası ihmalleri tespit etmek adına detaylı bir inceleme başlattı. Trafik kazası nedeniyle yaralanan 8 kişinin sağlık durumlarıyla ilgili herhangi bir olumsuz durum yaşanmazken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar