Altınları çalınan depremzede hırsızlara seslendi: Kim çaldıysa geri getirsin

Altınları çalınan depremzede hırsızlara seslendi: Kim çaldıysa geri getirsin
Adana'da, depremde hasar alan müstakil evlerini güçlendirmek için esnaf kredisi de çeken Sacile Tavan ve Şaban Tavan'ın biriktirdiği 37 cumhuriyet altını çalındı. Yaklaşık 350 bin TL değerindeki altınları için ağlayan Sacile Tavan, altınlarının geri getirilmesini istiyor.

Adana’nın Yüreğir ilçesinde madde bağımlısı oğullarını tedavi ettirmek için ruh sağlığı hastanesine götüren kamyon şoförü Şaban Tavan ve eşi ev kadını Sacile Tavan'ın evlerine hırsız girdi.

Depremde hasar alan tek katlı müstakil evlerini güçlendirmek için bir süre önce esnaf kredisi de çeken çiftin biriktirdiği, yaklaşık 350 bin TL değerindeki 37 cumhuriyet altını çalındı. Çiftin ihbarıyla eve gelip parmak izi alan polis ekipleri, şüpheli kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

"KİM ÇALDIYSA GERİ GETİRSİN"

Altınlarının geri getirilmesini isteyen Sacile Tavan, gözyaşı dökerek, "Evimiz kötü durumda, dökülüyor. Tavan düştü. Sürekli deprem oluyor, ev başımıza yıkılacak diye korkuyoruz. Düşmanımız yok, bizden gıcık alan kimse yok. O yüzden kimseden de şüphelenemiyorum. Kim çaldıysa geri getirsin, versin. Gerçekten çok zor durumdayım. 37 tane cumhuriyet altınım ve küpem gitti" ifadelerini kullandı.

646f117a470a9b1ca010dd1b.jpg

646f117a470a9b1ca010dd17.jpg

646f117a470a9b2d687150d1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar