Ali Koç'un Arda Güler'e yaptığı teklif belli oldu: Yıldız oyuncu Fenerbahçe'de kalacak mı?

Ali Koç'un Arda Güler'e yaptığı teklif belli oldu: Yıldız oyuncu Fenerbahçe'de kalacak mı?
Sergilediği performans ile dünya devlerinin dikkatini çeken Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldızı Arda Güler, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin içeriği kulislerde konuşulurken, sarı lacivertlilerin bir yıl daha Arda'yı takımda tutmak istediği ortaya çıktı.

Umut Can Halavart / Günboyu

Geçtiğimiz günlerde oynanan Türkiye-Galler mücadelesinde attığı muhteşem gol ile dünya basınında yankı uyandıran yıldız oyuncu Arda Güler, aylardır avrupa devlerinin radarına girmiş durumda.

Fenerbahçe'de bu sezon 1500 dakikanın üzerinde forma giyen Arda'nın serbest kalma bedeli 17.5 milyon Euro olarak güncellenirken, sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ise bu rakama Arda'yı satmak istemiyor.

Taraftarın Arda Güler'in Fenerbahçe'de kalmasına yönelik olağanüstü ilgisini karşılıksız bırakmak istemeyen Koç, bugün Arda ve ailesi ile 3 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının detaylarına ise Sports Digital Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu ulaştı.

"TARAFLAR ORTAK BİR NOKTADA BULUŞAMADI"

Sosyal medya hesabından görüşmenin detaylarını aktaran Sabuncuoğlu, "Arda Güler ve Fenerbahçe ilk görüşmede ortak bir noktada buluşamadı. Fenerbahçe oyuncuya iki öneri yaptı.

• 1 sene daha Fenerbahçe’de kal.
• Gittiğin kulüpten 1 sene seni kiralayalım.

Arda Güler düşünmek için süre istedi. Taraflar bu hafta bir kez daha bir araya gelecek." ifadelerini kullandı.

twit-1.jpg

YARIN YENİDEN GÖRÜŞÜLECEK

Görüşmenin detaylarına yönelik bir paylaşımda daha bulunan Sabuncuoğlu, "Fenerbahçe her şartta Arda’nın 1 yıl daha kalmasını istiyor. Arda Güler başka bir takıma çıkış maddesiyle gitse bile; Fenerbahçe, ‘kiralık’ olarak 1 yıl daha takımda kalmasını ve daha sonra gitmesini önerdi. Bugün-yarın bir görüşme daha olacak." şeklinde konuştu.

twit-2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar