Ünlü radyocu İstanbul’da dehşet saçtı! Kurşun yağmuruna tuttu

Ünlü radyocu İstanbul’da dehşet saçtı!  Kurşun yağmuruna tuttu
Yeşilköy sahilde bilinmeyen bir sebeple tartıştığı Mithat Şahin isimli bir vatandaşı silahla vuran radyocu Ersin Koçbuğ, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Bakırköy'de radyocu Ersin Koçbuğ, Mithat Şahin ile bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Koçbuğ çıkardığı silahla Şahin'e ateş etti. Bacağından ve karın boşluğundan vurulan Şahin hastaneye kaldırılırken, Koçbuğ ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan Koçbuğ'un 2 yıl önce yargılandığı davada 2 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi.

Olay, önceki gün akşam 22.30 sıralarında Bakırköy'e bağlı Yeşilköy sahilde meydana geldi. 'Baydamar' lakaplı Radyocu Ersin Koçbuğ, Mithat Şahin ile bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile silahını çıkaran Koçbuğ, Şahin'e ateş etti.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bacağından ve karın boşluğundan vurulduğu tespit edilen Şahin Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

Gözaltına alınan Koçbuğ ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'nde Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YOĞUM BAKIMA KALDIRILDI

Sabah'tan Huzeyfe Atıcı'nın haberine göre ağır yaralanan Şahin'in ise yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

2 YIL HAPİS CEZASI ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan radyocu Ersin Koçbuğ'un 2020 yılında Bakırköy Adliyesi'nde beraberindeki üç sanık ile birlikte silahla tehdit suçundan yargılandığı ve 2 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi.

640xauto-003.webp

17994735-728xauto.webp

0x0-sabikali-radyocu-ersin-kocbug-tutuklandi-mithat-sahin-agir-yarali-1700296554130.webp

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar