Akşener'in 'korkak' çıkışına Babacan'dan sert tepki! İYİ ve CHP gerilimine DEVA da katıldı

Akşener'in 'korkak' çıkışına Babacan'dan sert tepki! İYİ ve CHP gerilimine DEVA da katıldı
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ABB Başkanı Mansur Yavaş’a söylediği iddia edilen ‘korkak’ çıkışını isim vermeden eleştirdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'a söylediği düşünülen 'korkak' sözünü, isim vermeden eleştiren Babacan, dikkat çeken ifadeler kullandı.

14 Mayıs seçimlerinin sadece muhalefette değil, aktif siyaset yapan birçok insanda hayal kırıklığı ve umutsuzluk yarattığını belirten Babacan, seçim sonrasında muhalefet partilerinin iç tartışmalarının hayal kırıklığını büyüttüğünü vurguladı.

"DÜN 'ADAYIMDIR' DEDİĞİNİZE BUGÜN 'KORKAK' DERSENİZ"

Meral Akşener'in Mansur Yavaş hakkındaki sözlerine sert sözlerle eleştiren Babacan, "Şurada seçime 3 ay kalmış, daha dün masada oturanların birbirleriyle ilgili neler söylediğini, neler yaptıklarını büyük bir hicapla izliyoruz. Bu tür tutumlar güven oluşturmaz. Dün elini tuttuğuna bugün 'düşman' derseniz güveni oluşturamazsınız; dün 'adayımdır' dediğinize bugün 'korkak' derseniz güven oluşturamazsınız" ifadelerini kullandı.

YEREL SEÇİM MESAJI

Yerel seçimlerle ilgili mesajlar da veren Babacan, ay başında yerel seçimler için 51 belediye başkan adayını duyurduklarının altını çizdi. Babacan ayrıca, gelecek hafta da Ankara'da yapacakları törenle ikinci grup belediye başkan adaylarını duyuracaklarını söyledi.

MERAL AKŞENER NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşmada, "Kazanalım diye ağzımı açmadım. Millet bu arkadaşları istiyor diye bunları o masaya götürdüm. O masadan kovuldum. İkisi de korktu kabul etmedi. Benim değil, milletin istediğini kabul etmediler" demişti.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar