Akşener'in kendi adaylarımızı çıkaracağız çıkışına CHP'den olay yanıt

Akşener'in kendi adaylarımızı çıkaracağız çıkışına CHP'den olay yanıt
CHP Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak bu sabah Fox TV’de yayınlanan Çalar Saat programına konu oldu. Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Öztrak’a İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 'yerel seçim' açıklamalarına dair dikkat çeken bir açıklama yaptı.

CHP Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak Fox TV’de katıldığı Çalar Saat programına gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 'yerel seçim' açıklamalarına dair de konuşan Öztrak, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti lideri Akşener’in gazeteci Fatih Altaylı’nın programında yaptığı “Seçime 81 ilde ayrı aday çıkaracağız” açıklamasını değerlendiren Öztrak. “Yolları açık olsun” dedi.

Programın sunucusu Ezgi Gözeger’in Faik Öztrak’a yönelttiği, 'Yerel seçimlerde yeniden ittifak olur mu?' sorusuna ise “Biz her türlü fedakarlığı yaptık, yapılan eleştirileri sineye çektik. Kan kustuk kızılcık şerbeti içtik. Ama gitmek isteyene kal demeyiz, Yolları açık olsun, kendileri bilir” diye yanıt verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar