AKP'nin İstanbul yarışı başladı: Adaylık için ismi geçen iki eski bakan harekete geçti

AKP'nin İstanbul yarışı başladı: Adaylık için ismi geçen iki eski bakan harekete geçti
Gözler yerel seçimlere çevrilmişken AKP’de İstanbul yarışları ivme kazandı. Kulislerde İstanbul İBB adaylığı içim adı geçen iki isimden biri eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul için harekete geçti.

ÖZLEM BARAN / GÜNBOYU

Partilerin yerel seçimler için çalışmaları hız kazandı. AKP için en önemli kentlerden olan İstanbul ve Ankara için çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Kulislere göre AKP'de İstanbul için iki adayın ismi öne çıkıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum ile Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Adil Karaismailoğlu, adı geçen iki isim İstanbul için yarışa başladı.

Eski Bakan Karaismailoğlu İstanbul sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Beyoğlu ilçesini gezen Karaismailoğlu’na, Eski Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan eşlik etti. Beyoğlu sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelen Karaismailoğlu hem vatandaşların dertlerini taleplerini dinledi hem de sohbet etti.

Karaismailoğlu o anlarını sosyal medya hesabından paylaştı ve “Gücümüzü Milletimizin Bize Olan Sevgisinden Alıyoruz. Bu sevgiyle, Türkiye'yi büyük hedeflere taşıyoruz. Durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden hep daha ileriye...” ifadelerine yer verdi.

Adil Karaismailoğlu’nun söz konusu paylaşımı şu şekilde:

AKP'nin İBB Başkan adaylığı için ismi geçen eski Bakan Murat Kurum ise geçtiğimiz günlerde Jeolog Prof. Dr. Naci Görür ile görüşme gerçekleştirdi.

Murak Kurum o anları sosyal medya hesabından paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

"Depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm süreci, terörle mücadele kadar önemli! Mücadelemizi bilimin ışığında hep birlikte vermeliyiz. Bu alanda değerli çalışmaları bulunan, daha önce Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli’nde de birlikte çalıştığımız Prof. Dr. Naci Görür Hocamız ile buluştuk. Başta İstanbul depremi olmak üzere ülkemizin afetlere karşı mücadelesine ilişkin kıymetli görüşlerini dinledik."

Murat Kurum'un söz konusu paylaşımı şu şekilde:

murak-kurum.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar