AKP'li vekilden Trabzonsporluları çıldırtan paylaşım: "Masada kazandık şimdi sıra sahada"

AKP'li vekilden Trabzonsporluları çıldırtan paylaşım: "Masada kazandık şimdi sıra sahada"
Trabzonspor'un Alanyaspor ile oynayacağı Türkiye Kupası final mücadelesi öncesinde AKP Antalya Milletvekili Atay Uslu'nun yaptığı bir paylaşım Trabzonsporluların tepkisini çekti.

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU

AKP Antalya Milletvekili Atay Uslu, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Uslu'nun paylaşımı Trabzsonsporlular tarafından büyük tepkiyle karşılandı. 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na yaptıkları ziyaretten fotoğraflar paylaşan Atay Uslu, "Masadan Antalya'mıza yatırım müjdeleriyle ayrıldık" dedi.

Bakan Kasapoğlu'na teşekkür eden Uslu, "MAsada kazandık şimdi sıra sahada. Haftaya Alanyaspor'umuz Trabzonspor'u yenecek ve Türkiye Kupası'nı kazanacağız." ifadelerini kullandı.
AKP'li Uslu'nun "Masada kazandık, şimdi sıra sahada" sözleri akıllarda soru işaretlerine yol açarken paylaşıma Trabzonsporlu taraftarlar tepki gösterdi.

Atay Uslu'nun paylaşımının ardından konuya ilişkin çok sayıda paylaşım yapan taraftarlar, karşılaşma öncesi şaibeye neden olabilecek açıklamayı eleştirdi.

uslu1.jpguslu2.jpguslu3.jpguslu4.jpg

uslu5.jpguslu6.jpg
GELEN TEPKİLER ÜZERİNE GERİ ADIM ATTI

Trabzonspor taraftarının yoğun tepkileri sonrası, AKP Antalya milletvekili Atay Uslu'nun gönderisini sildiği görüldü. Uslu, tepkilerin ardından konuyla ilgili bir açıklama yapmaktan kaçındı.

uslu.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar