AKP'li vekil Varank'tan Bilal Erdoğan'a ıstakoz emojisi!

AKP'li vekil Varank'tan Bilal Erdoğan'a ıstakoz emojisi!
Paylaştığı ıstakoz fotoğrafı gündeme ve eleştirilen AKP'li Milletvekili Şebnem Bursalı’nın parti içerisinde alay konusu olduğu görüntülendi.

AKP Milletvekili Şebnem Bursalı, geçtiğimiz hafta yaptığı sosyal medya paylaşımı ile gündem olmuştu. Monako tatilinden paylaştığı ıstakoz fotoğrafı ile tepkileri üzerine çeken isim AKP içindeki isimlerce de çok konuşuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın mesajlaşmasında AKP’li vekil Bursalı’nın gündem olduğu görüldü.

NOW Haber kameralarına yansıyan o anlarda Erdoğan ve Varank’ın Türkiye’nin konuştuğu isim Bursalı ile ilgili konuştukları görüldü.

istakoz.jpg

Olay sonrası ilk grup toplantısında keyifli halleri ile dikkat çeken Şebnem Bursalı, partilileri arasında da mizah konusu olduğu görüldü.
İki ismin yazışmasında Erdoğan’ın Şebnem Bursalı’nın bir haberi sonrasında ilişkin "…. çıkardılar ama" yazdığı görülürken karşısındaki, Varank'ın ise bu mesaja ıstakoz emojisiyle yanıtladığı anlar görüntülendi.

sebnem.jpg

Şebnem Bursalı’nın Monako’dan yaptığı ıstakoz paylaşımı ile ilgili olarak AKP’nin içinden de tepki gelmişti. Sosyal medyadaki paylaşımı ile büyük eleştiri alan vekil fotoğrafla ilgili ‘yol kazası’ diyerek özür dilemişti, Bursalı iddiaya göre bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konu ile ilgili özür diledi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar