Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Bursalı’dan ilginç savunma: Yol kazası oldu

Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Bursalı’dan ilginç savunma: Yol kazası oldu
Monaco'da yediği ıstakoz fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması sonrası tepkilerin odağı olan AKP Milletvekili Şebnem Bursalı, gelen eleştiriler hakkında konuştu.

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması tartışma yaratmıştı.

Bursalı'ya kendi partisi AKP’de dahil olmak üzere hemen hemen her kesimden tepki gelirken, Bursalı tv100’de canlı yayın konuğu olan Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan’a konuştu.

glemv6nwsaap0jm.jpeg

"BU BİR YOL KAZASI OLDU, HATA OLDU"

Bursalı’nın kendisine, “Üzgünüm, özür diledim kamuoyundan. Bu bir yol kazası oldu, hata oldu. Kamu kaynağını kullanmış değilim” dediğini aktaran Burhan, şunları söyledi:

"Şebnem Bursalı’yla ben konuştum yeni ve özel bir bilgi vermedi ama ben konuştuklarımızı aktarayım. Şebnem Hanım bu meseleden dolayı üzgün. Böyle bir olayla gündeme gelmek uzun yıllar bu meslekte deneyimi olan birisi olarak üzgün. Siyasetin sonuçları oluyor. Ben Şebnem Hanıma da söyledim bu paylaşım yanlış. Bursalı, 'Üzgünüm, özür diledim kamuoyundan. Bu bir yol kazası oldu, hata oldu. Kamu kaynağını kullanmış değilim.' dedi."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar