AKP’li Hulki Cevizoğlu Erdoğan’ın yanında neden çömeldiğini ilk kez açıkladı

AKP’li Hulki Cevizoğlu Erdoğan’ın yanında neden çömeldiğini ilk kez açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte aynı fotoğraf karesine girmeye çalışan ve yere çöktüğü görülen AKP Milletvekili Hulki Cevizoğlu’ndan ilk açıklama geldi.

Atatürk Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen 6 bin 992 yeni polis memurunun göreve başlaması ve bin 573 yeni aracın hizmete alınması törenine AKP’li Milletvekili Hulki Cevizoğlu’nun hareketleri damga vurmuştu.

Törenin sonunda gerçekleşen toplu fotoğraf çekiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirme çabasına giren Cevizoğlu’nun o anları sosyal medyada gündem olmuştu.

"ARKADAKİ POLİSLERE YER AÇMAK İÇİN..."

Cevizoğlu, kendisinin Erdoğan ile aynı karede yer alabilmek için gösterdiği çabayı eleştiren yorumlar hakkında açıklama yaptı. Cevizoğlu yaptığı açıklamada, "Arkadaki polislere yer açmak için çömeldiğini" ve amacının toplu fotoğraf karesinde diğer insanlara yer açmak olduğunu belirtti. 42 yıllık medya geçmişine sahip olduğunu belirten Cevizoğlu, kameralarla fotoğraf karelerine girmenin kendisi için çokta önemli olmadığını vurguladı.

Cevizoğlu, yaptığı açıklamada, vatan savunmasına ve halk güvenliğine yeni katılan polislerin ayağına taş değmesin diye dua ettiğini belirtti. Toplu fotoğraf çekimi için onlarca kişinin biriktiğini aktaran Cevizoğlu, diğer insanların kadraja girmesi için, onlara yer açmak 'ikinci sırayı oluşturmak' için yere çöktüğünü ifade etti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar